Waarom SAVOR?

Gedeelde passie

Onze gedeelde passie voor eten en drinken en alles daaromheen probeerden wij al lang voor SAVOR over te brengen op de mensen om ons heen. Wij zijn opgegroeid als echt Bourgondiërs en kunnen eten, drinken en alles dat hierbij komt kijken niet los van elkaar zien. Smaken vullen elkaar aan, ze kunnen elkaar versterken of juist afzwakken. 

Dat smaken niet door iedereen hetzelfde worden beleefd is te verklaren door verschillende factoren. De een zal bijvoorbeeld meer verschillende producten hebben geproefd dan de ander, waardoor zijn smaak meer ontwikkeld is. Elementen zoals locatie, het gezelschap waarmee je je omringd, maar ook een gemoedstoestand kunnen jouw smaakbeleving beïnvloeden.

Ondanks het overweldigende aanbod aan onder andere food/drink gerelateerde websites, blogs, foto’s, reizen, verhalen en foodstyling misten wij toch een plek waar alles samenkomt. Al onze concepten zijn erop gericht om jou mee te nemen in onze passie. Door alles wat wij aanbieden zo toegankelijk mogelijk te houden, hopen we dat we iedereen kunnen inspireren om eten en drinken als een complete beleving te gaan zien.

Recente posts

Savor Your Kitchen

Baking - cooking - drinks

Onze gedeelde passie voor eten en drinken en alles daaromheen probeerden wij al lang voor SAVOR over te brengen op de mensen om ons heen. Wij zijn opgegroeid als echte Bourgondiërs en kunnen eten, drinken en alles dat hierbij komt kijken niet los van elkaar zien. Smaken vullen elkaar aan, ze kunnen elkaar versterken of juist afzwakken.

Savor

Onze favorieten

Onder constructie

Onze website is nu nog een recept, we zijn nog druk bezig om er een mooi gerecht van te maken!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.